This is default featured slide 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Σύστημα εσωτερικής θερμομόνωσης ESOTHERM

εσωτερική θερμομόνωση esotherm



Η εσωτερική θερμομόνωση ESOTHERM είναι η πλέον ενδεδειγμένη λύση για παλαιές κατοικίες όπου γρήγορα, καθαρά και με χαμηλό κόστος μπορεί να βελτιωθεί καθοριστικά η θερμομονωτική τους απόδοση. Μπορούμε να θερμομονώσουμε εσωτερικά αμόνωτες εξωτερικές τοιχοποιίες όλων των ειδών. Γενικά, η εσωτερική θερμομόνωση είναι μονόδρομος όταν η τοποθέτηση εξωτερικής θερμομόνωσης είναι τεχνικά αδύνατη ή δεν επιτρέπεται.


Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Ιδέες για μικρούς χώρους



ανακαίνιση μικρών χώρων



Οι αποχρώσεις που θα επιλέξετε τόσο για τις μεγάλες επιφάνειες των τοίχων όσο και εκείνες των επίπλων, των υφασμάτων κλπ. ο τρόπος διάταξης των επίπλων όπως και κάποια "ευέλικτα" έπιπλα ή ειδικές κατασκευές είναι στοιχεία που μπορούν, έως ένα βαθμό, να διαφοροποιήσουν όχι μόνο αισθητικά την εικόνα ενός μικρού δωματίου αλλά κυρίως λειτουργικά αφήνοντας όσο το δυνατόν περισσότερο ελεύθερο χώρο  αλλά θα σας βοηθήσουν και να "δημιουργήσετε" όσο περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους για τις ανάγκες σας. 



Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Όλα για το βάψιμο από την αρχή!




βάψιμο από την αρχή
Ας ξεκινήσουμε από τον βασικό κανόνα, ειδικά για εντελώς αρχάριους: 
Aν δεν διαθέτετε στοιχειώδη υπομονή και αν το να καθήσετε όρθιοι για παραπάνω από δέκα λεπτά,είναι η μεγαλύτερη τιμωρία  που μπορεί κάποιος να σας επιβάλλει ...αφήστε να το κάνει κάποιος άλλος. :)

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

My VECHRO - Διακοσμήστε!





Τώρα έχετε την δυνατότητα να διαμορφώσετε χρωματικά προτεινόμενους χώρους από 8 κατηγορίες εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σε άπειρους συνδυασμούς.
                                     


my vechro




                                              http://www.vechro.gr/el/my-vechro/service

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Θερμομονωτικό χρώμα THERMOLIFE


θερμομονωτικό χρώμα thermolife


Το θερμομονωτικό χρώμα THERMOLIFE είναι μία καινοτομία της ΧΡΩΜΟΔΟΜΗΣ
    Θερμομονώνει τον χώρο μας από τους τρόπους μεταφοράς της θερμότητας, και συγχρόνως εκμεταλλεύεται κατά περίπτωση την ιδιότητα του αυτή για να μας προσφέρει ένα πιο ζεστό και υγιεινό περιβάλλον.  Έρχεται να προσφέρει, επικουρικά με τα συστήματα ETICS η άλλα συστήματα θερμομόνωσης την βέλτιστη απόδοση. Είναι το υλικό  που σύμφωνα με τις μετρήσεις μας προσφέρει τη δυνατότητα έως 80% ταχύτερης θέρμανσης των χώρων με αποτέλεσμα ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας. 

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Χρώματα αυτοκινήτου MIPA SE.



χρώματα αυτοκινήτου mipa



Η ΜΙΡΑ SE είναι μια μεσαίου μεγέθους εταιρεία,από της οποίας οι ταχέως αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις παραγωγής χρωμάτων με έδρα το Essenbach. Ανάπτυξη σε έξι άλλες τοποθεσίες στη Γερμανία και στο εξωτερικό και έχουνε παράγει Refinishes οχημάτων, βιομηχανικά και αρχιτεκτονικά χρώματα,όπως και για το ξύλο και τα κουφώματα χρώματα για τον επαγγελματία χρήστη. Ο Όμιλος δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο και η εταιρεία Mipa απασχολεί περίπου 1.000 εργαζομένους και εξυπηρετεί τις δικές της θυγατρικές και οι συνεργάτες της σε 85 χώρες σε όλες τις ηπείρους.

                                                              www.mipa-paints.com

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Θερμομόνωση Ταράτσας

θερμομόνωση ταράτσας thermofylax



Θερμομόνωση Ταράτσας

Η νέα λύση στη Θερμομόνωση του δώματος ακούει στο όνομα THERMOFYLAX. Το Θερμομονωτικό πλακίδιο γκρί εξηλασμένης  πολυστερίνης που φέρει επάνω του γρανιτοπλακίδιο εξωτερικής χρήσης. Το THERMOFYLAX τοποθετείται πάνω από τη υγρομόνωση που ήδη έχουμε προηγουμένως εφαρμόσει και την προστατεύει μόνιμα.Το βασικό πλεονέκτημα του THERMOFYLAX, εκτός των άριστων θερμομονωτικών του ιδιοτήτων, είναι η εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση του, χάρη στην πλευρική του διαμόρφωση, τύπου ραμποτέ, που εξασφαλίζει την αποφυγή δημιουργίας θερμογεφυρών καθώς και την καλύτερη σταθερότητα. Είναι απρόσβλητο από καιρικές συνθήκες και έχει ειδική αντιολισθητική ματ επιφάνεια.

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Thermolux interior - Αντιμουχλικό πλαστικό χρώμα τοίχου



αντιμουχλικό χρώμα thermolux interior
  • Κορυφαίας ποιότητας αντιμουχλικό πλαστικό χρώμα της Tetralux θερμοκεραμικό χρώμα για εσωτερικούς τοίχους.
  • Το Thermolux interior είναι βασισμένο στην νανοτεχνολογία
  • Αποτρέπει την εμφάνιση μούχλας,συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην ενεργειακή απόδοση των κτιρίων.
  • Εφαρμόζεται σε κάθε είδους παλαιά ή νέα επιφάνεια όπως γυψοσανίδα,σοβάς,μπετόν κτλ.προσφέροντας μια θαυμάσια mat επιφάνεια με υψηλές αντοχές στο συχνό πλύσιμο.
  • Προτεινόμενα αστάρια : Tetradur νερού και Tetradur διαλύτου της TETRALUX

                                                  

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Αντιμετώπιση μούχλας στους τοίχους


Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την μούχλα και την αντιμετώπιση της.

  1. Η μούχλα αποτελείται από νηματοειδείς μύκητες. Ανήκει στην τάξη των μυκήτων. Για να επιβιώσει, να αναπαραχθεί και να πολλαπλασιαστεί χρειάζεται οξυγόνο, σκοτάδι (αναπαράγεται όμως και στο φως), στάσιμο αέρα και σχετικά υψηλές θερμοκρασίες. Όμως, χρειάζεται κυρίως υγρασία και τροφή, δηλαδή οργανική ύλη, φυσική ή συνθετική, με την οποία τρέφεται και του την παρέχουν τα οργανικά υλικά που έχουμε στο σπίτι μας, όπως το χρώμα, οι ταπετσαρίες, τα υφάσματα κ.α.


Η μούχλα εμφανίζεται κυρίως στις γωνίες και έχει συνήθως μαυροπράσινο χρώμα. Ξεκινάει από ένα σημείο και εξαπλώνεται περιφερειακά. Είναι φαινόμενο εσωτερικό και όχι εξωτερικό. Όταν φτάνει να είναι ορατή πλέον το πρόβλημα βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο.

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Επαναβαφή Κτιρίου - Εσωτερικοί Χώροι

Το φρεσκάρισμα της κατοικίας είναι καλό να γίνεται ανα 4 με 5 χρόνια. Έτσι υπάρχει μια περιοδική συντήρηση της κατοικίας που επιδιορθώνει της φθορές στο πέρασμα του χρόνου (σκουριά στα κάγκελα, φθαρμένα χρώματα κ.τ.λ.).
Σε αυτήν την ενότητα αναφερόμαστε στο φρεσκάρισμα των εσωτερικών τοίχων (δωμάτια, υπόγεια) οι οποίοι είναι βαμμένοι αλλά δεν είναι σπατουλαρισμένοι. Είναι βαμμένοι απευθείας στον σοβά. Εάν θέλετε να φρεσκάρετε βαμμένες σπατουλαριστές επιφάνειες πηγαίνετε στην ενότητα επαναβαφή εσωτερικών σπατουλαριστών χώρων. Το φρεσκάρισμα των εσωτερικών τοίχων γίνεται με απλά πλαστικά.
Η διαδικασία εργασίας είναι η ίδια με την επαναβαφή εξωτερικών χώρων.

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Επαναβαφή Κτιρίου - Εξωτερικοί Χώροι

Το φρεσκάρισμα της κατοικίας είναι καλό να γίνεται ανα 4 με 5 χρόνια. Έτσι υπάρχει μια περιοδική συντήρηση της κατοικίας που επιδιορθώνει της φθορές στο πέρασμα του χρόνου (σκουριά στα κάγκελα, φθαρμένα χρώματα κ.τ.λ.)
Με τα ακρυλικά πλαστικά γίνεται το βάψιμο των εξωτερικών τοίχων (πρόσοψη και γειτονικά). Η πρώτη ασπίδα προστασίας του κτιρίου σας έναντι των καιρικών φαινομένων (ζέστη, κρύο, βροχή, χιόνια) είναι το ΧΡΩΜΑ. Προστατέψτε το κτίριο σας με ΓΕΡΑ Ακρυλικά χρώματα. Η διαδικασία εργασίας είναι η ίδια με την επαναβαφή εσωτερικών χώρων.
Ακρυλικά πλαστικά

Ακρυλικά πλαστικά

Ποιές εργασίες γίνονται;

  • Η τοιχοποιία θα ελεγχθεί ώστε τα αποσαθρωμένα τμήματα του επιχρίσματος να καθαιρεθούν και στα σημεία καθαίρεσης τους θα γίνει επάλειψη με ενισχυτικό κονιαμάτων.
  • Στην συνέχεια θα γίνει αποκατάσταση με νέα επιχρίσματα (έτοιμος σοβά).
  • Όπου υπάρχει φθαρμένο χρώμα θα αφαιρείται με την ξύστρα απο την τοιχοποιία.
  • Εν συνεχεία στην τοιχοποιία θα τρίφτούν και θα επάλειφθούν με ακρυλικό αστάρι όλες οί επιδιορθωμένες επιφάνειες.
  • Περνιέται το πρώτο χέρι Ακρυλικό πλαστικό.
  • Αφού στεγνώσει θα γίνει σχολαστικός έλεγχος της τοιχοποιίας ώστε να διορθωθούν τυχόν ατέλειες με ψιλοστοκάρισμα (ακρυλική κόλλα πλακιδίων).
  • Εν συνεχεία περνιέται το δεύτερο χέρι Ακρυλικό πλαστικό.

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Σωστή προετοιμασία των τοίχων και βάψιμο με αστάρι για τέλειο αποτέλεσμα !

Για ένα άρτιο αποτέλεσμα βαψίματος πρέπει να δημιουργήσουμε ένα σταθερό και υψηλής πρόσφυσης υπόστρωμα στον τοίχο, ώστε το χρώμα να δέσει σωστά με την επιφάνεια του τοίχου.
  • Πριν ξεκινήσουμε την βαφή τοίχου θα πρέπει να διαπιστώσουμε με τι υλικό είναι βαμμένη από πριν η επιφάνεια.
  • Αν το χρώμα στον τοιχο μας είναι πλαστικο χρωμα θα πρέπει να βάψουμε πλαστικό χρώμα.
  • Αν το υλικό στον τοίχο είναι υδρόχρωμα θα πρέπει να εφαρμόσουμε υδροχρωμα.
  • Αν βαψουμε πλαστικό χρωμα επάνω στο υδρόχρωμα, επειδή τα υλικά αυτά είναι ασύμβατα στην μελλοντική επαναβαφή χρώματος θα δημιουργηθούν έντονα ξεφλουδίσματα στην επιφάνεια του τοιχου.
  • Βουτήξτε το ρολό στην σκάφη ή τον κουβά χωρίς να βυθιστεί όλος ο όγκος του μέσα στο χρώμα.
  • Ανακατεύετε συνεχόμενα το χρώμα στο δοχείο για να αποφεύγετε την δημιουργία κρούστας στην επιφάνεια του χρώματος και να έχετε ομοιόμορφη απόχρωση στον τοίχο.
  • Ποτέ μην αφήνετε στην μέση βαμμένο έναν τοίχο ή άλλη επιφάνεια
  • Το καπάκι του δοχείου πρέπει πάντα να είναι κλειστό κατά την διάρκεια της βαφής.

                                                           Πηγή: www.tetralux.gr

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Χρωματολόγιο χρωμοδομή

Νέο! Χρωματολόγιο των βερνικοχρωμάτων και υποστρωμάτων μετάλλου MOTOR-LAC , CHASSIS COAT , FAST & RIGHT , PRIMER , MARTELE , σε ένα όμορφα σχεδιασμένο φυλλάδιο με μεγάλη χρηστικότητα. Όλες οι αποχρώσεις είναι απο πραγματικό χρώμα για την ρεαλιστικότερη αποτύπωσή τους.Αναζητήστε τις έτοιμες αποχρώσεις στους κατά τόπους συνεργάτες μας.



χρωματολόγιο chromodomi

χρωματολόγιο chromodomi




www.chromodomi.gr


Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Καλώς Ήρθατε στα Χρώματα Θεοδωράκη

Αντικείμενο της επιχείρησης Θεοδωράκη αποτελεί η πώληση χρωμάτων αυτοκινήτου (συμβατικού και υδατοδιάλυτων) και χρωμάτων οικοδομών (πλαστικών και ακρυλικών),βερνικιών,λειαντικών,ειδών φανοποιείας,διακοσμητικών,μονωτικών,ναυτιλιακών,υδραυλικών,εργαλείων ηλεκτρικών και χειρός,σιδηρικών και ειδών επιπλοποιίας.

Διαθέτουμε δεκάδες δειγματολόγια με πάνω από 1.000 συνδυασμούς χρωμάτων και σύγχρονες μηχανές χρωστικών και ανάδευσης που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.Όποια κι αν είναι η απόχρωση που επιθυμείτε,σίγουρα εδώ θα βρείτε κάποια που να σας ταιριάζει.

Μέλημα και σκοπός μας είναι να ευχαριστήσουμε τον πελάτη με την συνέπεια,την άριστη επαγγελματικότητα και την αξιοπιστία μας.